Maak de stap naar duurzame energie uit zonnepanelen

Met zonnepanelen zet u een stap naar een schone planeet. Hoe meer huishoudens zichzelf voorzien van groene stroom, hoe groter de impact. Bij Solar Gold Panels willen we het opwekken van eigen energie voor alle huishoudens binnen handbereik brengen. Wind- en zonne-energie zijn de schoonste vormen van energiewinning. Hier kunnen we allemaal, én de generaties na ons, van profiteren.

Vraag een offerte aan voor zonnepanelen

Zonnepanelen kennen een hoog rendement en kunnen zichzelf daarom onder ideale omstandigheden al binnen vier jaar terugverdienen.

Wilt u weten wat zonnepanelen zouden kunnen doen voor uw energierekening? Vraag een offerte aan! Wij rekenen voor u uit wat het rendement voor u zal zijn. We maken deze berekening op basis van ligging, zonuren en specificaties van uw woning en verbruik.

Vraag nu een offerte aan!

Wat kosten zonnepanelen?

De prijs van zonnepanelen ligt tussen de € 90,- en € 545,- per stuk. Dat is nogal 'ruim' en uiteraard afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen het merk, het type en kWh een grote rol in de prijs van zonnepanelen, maar ook de kleur is bepalend voor de prijs. Zo zijn full black (geheel zwarte) zonnepanelen vaak duurder omdat deze er vanuit esthetisch oogpunt mooier uitzien. Ook zijn full black zonnepanelen voorzien van de laatste technieken waardoor het rendement meestal wat hoger is.

Wij leveren zonnepanelen van Longi, Trina en Suntech.  

Zonnepanelen kosten

Rekenvoorbeeld zonnepanelen:

Wij geven u graag een beeld van de kosten voor een gemiddelde consumentenwoning:

De kosten voor een dergelijk project liggen gemiddeld op zo'n € 4500,-, bij zonnepanelen die jaarlijks tussen de 3500 en 4500 kWh opleveren. Bij een installatie van 4440 Wp en een jaarlijks verbruik van 4600 kWh, realiseert u een maandelijkse besparing van ongeveer € 88,-. Dat betekent een besparing van € 1056,- op jaarbasis. Flink de moeite dus! U heeft in dit voorbeeld uw zonnepanelen dus al in iets meer dan vier jaar terugverdiend!

Zonnepanelen inclusief 'omvormer'

De 'omvormer' is een cruciaal onderdeel van een zonnepaneelinstallatie. De omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte energie (gelijkstroom) direct benut kan worden (wisselstroom). Er zijn veel verschillende omvormers op de markt. De verschillen zitten vooral in de capaciteit, het geluid dat ze wel of niet maken, hoe warm ze worden en of de fabrikant steeds nieuwe technieken toepast.

Bij Solar Gold Panels maken we gebruik van de omvormers van Growatt, Enphase en SolarEdge. Deze omvormers bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten. Er zijn van ieder merk verschillende typen en uitvoeringen verkrijgbaar, zodat we precies kunnen bieden wat u nodig heeft.

Prijs van omvormers

De prijs van omvormers ligt tussen de € 250,- en € 2000,-. Wij nemen de omvormer altijd mee in de offerte en kunnen u eventueel verschillende voorstellen doen.

Optimizer voor zonnepanelen, haal er nóg meer energie uit!

Optimizers voor zonnepanelen zijn zeer de moeite waard. Wat ze doen is zorgen dat de zonnepanelen individueel het hoogste rendement halen. Zonder optimizer beïnvloeden zonnepanelen elkaars rendement, wat in de praktijk betekent dat de hele serie aan zonnepanelen even goed werkt als het slechtste paneel. Met een optimizer haalt u dus meer uit uw panelen, simpelweg omdat alle panelen individueel op hun best kunnen presteren. Een optimizer voor zonnepanelen kost gemiddeld € 60,-. Ook deze nemen we op in uw offerte.

Zonnepanelen offerte aanvragen

Wilt u ook besparen op uw energierekening en bijdragen aan CO2-reductie? Vraag uw offerte meteen aan. Wij maken een berekening op basis van úw situatie waarin zowel de investering als het rendement inzichtelijk worden. Wilt u liever eerst een adviesgesprek? Maak daarvoor gerust een afspraak.

Contact gegevens
Adres
Edvard Munchweg 28D
1328 MA Almere
Telefoon
036 - 234 0644
Email
info@goldpanels.nl
KvK
78676711
IBAN
NL88 INGB 0006 5087 85
Socials
Copyright © 2022 Goldpanels
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring