Zonnepanelen zakelijk kopen levert u al gauw 20% rendement

Als ondernemer wordt u ongetwijfeld om meerdere redenen erg enthousiast van zonnepanelen. In de eerste plaats zorgen zonnepanelen ervoor dat u geen of weinig energie van het net nodig heeft. Dit levert u direct winst op: namelijk geen of een heel lage energierekening. In de tweede plaats kunt u gebruik maken van een gunstige salderingsregeling, wat betekent dat u de energie die u opwekt maar zelf niet gebruikt, verkoopt aan het energienet. Zonnepanelen zakelijk aanschaffen draagt daarnaast bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van het kabinet. U heeft wellicht een aantal duurzaamheidsdoelstellingen die u moet behalen vanuit uw bedrijfsvisie, of omdat deze u werden opgelegd door het kabinet.

Zakelijke zonnepanelen bij Solar Gold Panels

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen? Dit zijn de kosten

De kosten van zakelijke zonnepanelen hangt af van een aantal factoren zoals het type zonnepaneel, de opbrengst, de dakconstructie en constructie voor de panelen zelf, de dakligging en uw verzekering. Solar Gold Panels levert diverse merken zonnepanelen aan de zakelijke markt.

Wij leveren zonnepanelen van Longi, Trina en Suntech.  

Zakelijke zonnepanelen

Zakelijke zonnepanelen heeft u binnen 5 jaar terugverdiend

Het gebruik van door u zelf opgewekte stroom met zakelijke zonnepanelen, in combinatie met de vele fiscale voordelen en subsidies maken dat u een zakelijke investering voor zonnepanelen al binnen 5 jaar kunt terugverdienen.

Fiscale voordelen en subsidies voor de zakelijke aanschaf van zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen zakelijk wilt laten plaatsen, dan kunt u hiervan de btw terugvorderen. Daarnaast zijn er de KIDA en de EIA: de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en de energie-investeringsaftrek. Het voordeel van deze regelingen kan duizenden euro's schelen op de zakelijke aanschaf van zonnepanelen. Ook is er in sommige gevallen de mogelijkheid om gebruik te maken van de VAMIL-regeling. Deze houdt in 'Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen', en kan u ook duizenden euro's schelen.

Uitsluitend gecertificeerde monteurs voor installatie van uw zonnepanelen

Bij Solar Gold Panels staat kwaliteit én een hoog rendement voor onze klanten voorop. Dit betekent dat wij veel aandacht besteden aan het voorwerk, de montage en onze service. Al onze medewerkers zijn specialist in hun vakgebied. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen welke systemen het hoogste rendement voor u opleveren en op welke manier de zonnepanelen het beste geplaatst kunnen worden. Onze monteurs en installateurs zorgen dat alles optimaal werkt en staan voor u klaar als er een storing of defect is.

Offerte aanvragen | Zonnepanelen zakelijk

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Solar Gold Panels. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om de details van uw aanvraag te bespreken of een persoonlijk gesprek te plannen. We gaan vervolgens aan de slag met het maken van uw offerte waarin alle details komen staan zoals merken, typen, omvormers, rendement, garantie en natuurlijk de investeringskosten. Na acceptatie van de offerte maken we een afspraak met u voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Vraag nu een offerte aan!
Contact gegevens
Adres
Edvard Munchweg 28D
1328 MA Almere
Telefoon
036 - 234 0644
Email
info@goldpanels.nl
KvK
78676711
IBAN
NL88 INGB 0006 5087 85
Socials
Copyright © 2022 Goldpanels
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring