Solar Gold Panels is een onafhankelijke partij voor advies, levering en installatie van zonnepanelen en laadpalen

Ons doel is om u op een prettige en persoonlijke manier te helpen bij de aanschaf van uw zonnepanelen of laadpaal. Wij zijn een kleine organisatie, gevestigd in Almere. Wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk en spelen altijd in op úw situatie. Geen algemene praatjes, maar een persoonlijk advies waarmee u het allerbeste rendement haalt, daar gaan wij voor!

Wij hebben al honderden installaties van zonnepanelen en laadpalen uitgevoerd en hebben daarvoor zeer mooie reviews mogen ontvangen.

Ad Stroes
"Keurig nagekomen afspraken, netjes afgewerkt. Prima prijs. De eigenaar heeft netjes de aanmelding voor ons geregeld bij de netbeheerder en zelfs de belastingteruggave hebben zij voor ons geregeld! Topservice dus"

Shameer Tjon-A-San
"Recentelijk Solar Gold Panels benaderd i.v.m. Een storing op de app, ik kon namelijk niet meer monitoren wat mij panelen deden. Solar Gold Panels is netjes langsgekomen zoals afgesproken en heeft al snel het probleem geconstateerd en opgelost, binnen 10 minuten werkte de app weer en kon ik weer alles aflezen dankzij Solar Gold Panels, super service."

Faouzi Hmadouch
"Onze ervaring met Solar Gold Panels is alleen maar zeer positief te noemen. Vanaf het eerste contact t/m de vakkundige installatie. Ook de belangstelling achteraf deed ons goed. Het gehele infotraject via mail en telefoon straalde op ons degelijkheid, vriendelijkheid, vakmanschap en betrouwbaarheid uit. Dit alles heeft ons doen besluiten om met Solar Gold Panels in zee te gaan."

R.W. Spakman
"Zo als afgesproken alles na gekomen. Nette werkers, fijne communicatie,  uitstekende prijskwaliteit verhouding en denken goed mee over de afwerking. Mourat en Sabier bedankt voor jullie inzet, jullie  zijn vaklui."

Onze visie

Bij Solar Gold Panels vinden we dat zonnepanelen en laadpalen voor meer mensen binnen handbereik moeten liggen. Hoe meer mensen zelf beschikken over zonnepanelen, hoe meer duurzame energie er opgewekt kan worden. Wij willen dat alle huishoudens in staat zijn om hun steentje bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen, en daarmee aan het behoud van onze planeet.

Persoonlijk én deskundig, we hebben alles zelf in huis

Wat ons bijzonder maakt, is dat wij als kleine partij niet alleen zeer klantgericht te werk gaan, maar dat wij het hele proces van A tot Z tot in de puntjes geregeld hebben. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen op de juiste manier geïnstalleerd worden, zodat ze de meeste zonuren pakken en u het hoogste rendement bieden. Zo haalt u meer uit uw zonnepanelen. Ook voor laadpalen geldt dat wij kijken naar uw situatie en behoefte. Daarop passen wij ons aanbod aan, zodat we er 100% zeker van zijn dat het aanbod dat we doen uitstekend bij u past.

Waarom Solar Gold Panels zonnepanelen?

Bij Solar Gold Panels hanteren we een succesvolle methode die start bij een goed en persoonlijk advies, en pas eindigt bij de nazorg. U leest het goed: wij zorgen ook achteraf voor uitstekende service als dat nodig is. Gaat er een paneel of schakelaar stuk? Dan heeft u net als overal natuurlijk garantie. Wat wij ánders doen, is dat we deze garantie ook zonder lange procedures en ingewikkelde correspondentie bieden. Wij regelen het gewoon!

Solar Gold Panels zonnepanelen, zó doen we dat:

Contact gegevens
Adres
Edvard Munchweg 28D
1328 MA Almere
Telefoon
036 - 234 0644
Email
info@goldpanels.nl
KvK
78676711
IBAN
NL88 INGB 0006 5087 85
Socials
Copyright © 2022 Goldpanels
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring