Solar Gold Panels, installateur van Zappi laadpalen

Heeft u een elektrische auto, dan wilt u deze natuurlijk ook thuis kunnen opladen. En hóe mooi is het wanneer u uw auto kunt opladen met groene energie die u zélf hebt opgewekt met uw zonnepanelen? Dit maakt het laden van uw EV niet alleen beter voor het milieu, het is ook nog eens gunstiger voor uw portemonnee.

Bij Solar Gold Panels gaan we altijd voor hoge kwaliteit. Daarom leveren wij alleen Zappi laadpalen aan onze klanten. De Zappi laadpalen zijn namelijk 'slim' en gemaakt om zoveelmogelijk eigen consumptie toe te passen en zo min mogelijk energie uit het nette halen. Erg duurzaam dus, en zeer praktisch!

Voordelen van de Zappi laadpaal

Het thuis kunnen opladen van uw auto heeft ook praktische voordelen. Zo bent u altijd verzekerd van een volle accu en hoeft u niet 's avonds laat nog naar een snellaadpunt te rijden. Ook is het veel goedkoper om thuis op te laden. En dat geldt al helemaal wanneer uw groene stroom opgewekt wordt met uw eigen zonnepanelen.

Vraag nu een offerte aan!

100% laden met zelf opgewekte energie

Met Zappi maakt u optimaal gebruik van uw eigen elektriciteitsproductie. U kunt uw auto volledig opladen zonder gebruik te maken van het net. Hiervoor kiest u de 'ECO+' modus. Het laden wordt tijdelijk gepauzeerd wanneer uw eigenelektriciteitsproductie terugloopt (bijvoorbeeld bij slecht weer). U kunt zelf het percentage kiezen dat u minimaal met groene energie wilt opladen.

Zoveel mogelijk laden met zelfopgewekte energie

Gebruikt u de 'slimme modus', dan maakt de Zappi laadpaal zoveel mogelijk gebruik van uw groene stroom. Hiervoor schakelt het systeem zelf de ECO-modus in. Zodra de productie terugloopt wordt er (met een minimum van 1,4kW) bijgeladen vanuit het energienet. Ook dit regelt de Zappi helemaal zelf.

Ook thuis snel laden is een optie met de Zappi laadpaal

Met de Zappi kunt u ook snel laden, zoals dat met iedere andere lader mogelijk is. U laadt uw auto dan op maximaal vermogen. De stroom wordt ook in deze modus zoveel mogelijk uit uw eigen stroomvoorziening gehaald. Wanneer nodig wordt er bijgeladen vanuit het net. De maximumcapaciteit is 22kW, maar het werkelijke maximum is afhankelijk van uw EV en de beschikbare aansluiting (tussen de 16Aof 32A).

Waarom kiezen voor Zappi?

De Zappi laadpaal is door zijn slimme karakter een bewijs van innovatie en voorziet dagelijks duizenden elektrische auto's van een volle accu. Zappi werd winnaar van de Humber Renewables Award en de Green innovations Award in 2018, kreeg de veelbelovende titel 'Product of the Future' in 2017 en won de P.E.A. Awards in 2018. Kortom: de Zappi laadpaal heeft zich in veel opzichten bewezen, en nu ook bij onze klanten.

Zappi laadpaal
Contact gegevens
Adres
Edvard Munchweg 28D
1328 MA Almere
Telefoon
036 - 234 0644
Email
info@goldpanels.nl
KvK
78676711
IBAN
NL88 INGB 0006 5087 85
Socials
Copyright © 2022 Goldpanels
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring